Ce faci de zapada?

Am ajuns acasa si mi-am gasit masina atat de inzapezita incat se mai vedea din ea doar antena. N-am vrut sa ies azi cu masina in oras nu din cauza zapezii, ci din cauza altor conducatori auto care nu stiu sa circule pe aceasta vreme. Drept urmare cum toata strada mea e blocata, in loc sa dau de unul singur la lopata, m-am gandit sa fac afisul asta.

vecini

Am vrut sa-l lipesc la avizier si am fost oprit din aceasta minunata indemnare cu textul: dar tu iesi maine sa deszapezesti?

Nu, nu ies maine sa dau zapada, pentru ca am munca de facut, trebuie sa ajung la munca si de obicei ma trezesc direct si in 5 minute sunt plecat. Iar cum masina e sub zapada, nu ma bag sa scot masina de acolo. In alta ordine de idei, daca scot masina de acolo, primul venit va ocupa locul si nu o va mai muta pana la primavara.

Si daca ies sa dau zapada, oricum as iesi la alta ora decat a venicilor.

Trebuia cod rosu

La sarbi a nins cam la fel cat a nins la noi. Saptamanile trecute au tot circulat poze pe Facebook cu parcari din care nu se mai vedeau masini, om cu masina si asa mai departe. A doua zi insa, toata lumea era in curte la deszapezit. Toti isi curatau masinile si curatau si strada cu lopetile. N-aveau nici o treaba cu autoritatile. Alea erau pe strada principala, pe cele dintre blocuri, fiecare om facea asta. Si era un video pe Youtube in care un vecin iesise pe balcon sa cante la trompeta in timp ce vecinii lui munceau. La sarbi. Colea.

424502 243940225686966 221111194636536 525221 618999604 n

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply