Ipocrizie si Boc dezbracat

Din fericire motanul meu statea in dreptul televizorului aseara, drept urmare n-am putut sa schimb programul si sa il prind pe Boc dezbracat. Am urmarit partial fluxul de informatie de pe twitter din momentul ala, cand toata lumea era extaziata ca il vad in postura aia si se minunau de ce si cum.

Astazi au aparut deontologii ca sa apere jurnalismul, ca sa condamne intamplarea de aseara, ca sa spuna ca asa ceva nu se face. Dar toata lumea s-a uitat la emisiune aseara, au sorbit-o din priviri, au mancat-o pe paine cu dulceata, iar azi vin si ne dau exemple. Si morala nu e atat de simpla. Toata lumea scrie ca nu e bine, ca nu se face si asa mai departe. Dar ilustreaza si publica acolo Boc dezbracat, Boc in curul gol, Boc pozat dezbracat.

Si ne dam cu pumnul in piept ca suntem deontologi.

Mai era intrebarea cine ar vrea sa se uite la Boc dezbracat? Raspunsul e simplu. Toata lumea. Articolele cu pozele alea au facut trafic si vor face trafic in continuare. Din pacate nu a avut nimeni inspiratia sa faca macar un meme din pozele alea.

Oamenilor le place sa fie spalati pe creier. A inceput cu OTV, iar gandeste liber e o vorba acum spusa doar unor excentrici. Nimeni nu gandeste liber, toata lumea asteapta sa i se spuna sa faca ceva. Si chiar daca in realitate app 2 256689337691052 2473 esti mai bun,  afara, in strada ii bati cu salbaticie pe aia care raman cu masina in zapada.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: