Am vazut primul episod din Romanii au talent

Am fost aseara in PROTV, in Board meeting room (pentru cunoscatori trebuia sa mentionez sala) sa previzualizam primul episod din noua serie Romanii au talent.

Nu vreau sa va stric surpriza, dar nu pot sa nu va spun ce a fost acolo. Am fost cu Toma, Elena, Andi si Bartos in sala si ne-am uitat la ce va asteapta pe voi vineri seara la televizor. In trei cuvinte am ras mult, am urmarit concurenii si ne-am facut deja favoritii.

Pana in momentul cand Andi n-a mai rezistat pe scaun.

IMAG0901

Am avut nevoie de multa apa, a trebuit sa ne tinem mainile inclestate si sa ne calmam ca sa nu ne exteriorizam prea tare. (saracii colegii din protv, cred ca m-am auzit razand pana in studio).

IMAG0899

Sa va zic acum si cine merge mai departe? Pai sunt echipa aceea, apoi baietii care, dar si cei de la …
Bine, pentru ca parte din materialele de la preselectii au fost filmate vara, cand afara era cald rau de tot, avem si ce vedea, adica avem ce vedea. Dar pana sa vedem ce trebuie, pot doar sa va prezint minutul de aur. Momentul in care stiu cu siguranta ca veti fi foarte atenti si veti rade cu toata burta. Pentru ca Bartos iar o comite.

IMAG0902

Si daca nici asa nu v-am spus suficiente din culisele de la Romanii au talent de vineri, imi amintesc ca in final cineva i-a dat replica si l-a pus la punct pe Mihai Petre. Asa din primul episod, tzac, pac, taci din gura si l-a lasat fara replica. Nu de alta dar s-a auzit ca Mihai Petre e in sezonul asta persoana cea mai rea, cel care da cele mai multe x-uri si care comenteaza cel mai vehement.

Si totusi veti vedea si momente care va vor inmuia sufletul, vi se va face #pieleagaina si veti suspina la vederea acestor imagini.

IMAG0904

La plecare SOC si GROAZA!

Pavel Bartos si-a deszapezit singur masina.

IMAG0905

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: