Sa zicem ca nu ramanem inzapeziti

Ninge linistit afara. Asa cum e normal, in momentul in care a inceput sa ninga tot traficul s-a dat peste cap. Cel putin eu am stat doar 15 minute in statie sa-mi vina un autobuz. Pentru ca in final suntem in 2009, primaria capitalei a reusit sa faca o solutie prin care cica noi sa nu ramanem inzapeziti.

Asa incat:

Cetăţenii pot sesiza problemele privind deszăpezirea la Dispeceratul Primăriei Municipiului Bucureşti, la telefon 305 55 50 şi la Dispeceratul Administraţiei Străzilor, tel verde 0800 800 882.

Problemele comunicate de cetăţeni vor fi transmise imediat către dispeceratele firmelor de salubrizare, care vor interveni pentru rezolvarea lor.

Acum sa vedem zapada, care zapada nu prea se vede pentru ca a nins foarte putin. In schimb am vazut altceva, parcari pline de masini inzapezite, semn ca oamenii nu isi folosesc prea des masinile. Si tot ma intreb ce inseamna asta, ca fac economie sau ca n-au bani de benzina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: