EXCLUSIV: Peste 10.000 de Samsung Galaxy S 3 vandute in Romania

Update: in Romania s-au vandut de la lansare pana acum peste 10.000 de telefoane Samsung Galaxy S3. Se pare ca pretul care incepe de la 240 de Euro nu ii sperie pe romani sau acestia au deja oferte pe puncte de la operatori.

 

Se asteptau sa depaseasca pragul de terminale vandute la finalul lunii, dar s-a intamplat inainte. Asa incat Samsung se poate lauda ca doar in cateva luni a ajuns la 10 milioane de telefoane Samsung Galaxy S 3 vandute.

De fapt telefonul e bun si e un inlocuitor corect pentru orice alt device pe  Android. Ca de sectantii care au iPhone te atingi mai greu, chiar daca le faci reclame interesante.

Si daca e sa ii comparam cu ceva concurenta, HTC-ul s-a dus intr-o nisa asemanatoare celor de la Apple, numai ca mult mai mica si mult mai neomogena, marcata de diverse telefoane care mai bune, care mai proaste care nu isi primesc update-uri software sau ai caror utilizatori au fost amagiti in niste facilitati care nu functioneaza – vezi htc club.

Aici Samsung vine si ofera o interfata custom, urata pana acum ceva timp de toata lumea, dar care acum place tuturor. Si sper ca eu nu sunt singurul care tresara atunci cand aude la televizor cum reclama la galaxy s3 nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply