Samsung NX Camera, locul de joaca se muta afara

Astazi, din sutele de cereri primite in aplicatia de Facebook “Provocarea NX Camera”, am ales doar 10 teme ce trebuie transformate in poze. Pentru ca am o singura zi la dispozitie, din pacate a trebuit sa aleg doar temele care pot fi fotografiate in Bucuresti. Mi-ar fi placut si mie sa merg repede la mare, pentru o poza de rasarit sau in Sibiu pentru o poza la podul Mincinosilor!

Am tot butonat camera si mi-a placut, pe langa faptul ca e mirror-less, si ca face poze la 8 frame-uri pe secunda, ca a venit cu un obiectiv fix de 85 si cu diafragma foarte deschisa, de 1.4. Asta ma va ajuta sa prind in poze exact acele culori naturale ale toamnei, dar si portrete expresive ale trecatorilor.

Drept urmare, voi poza asa: un parc de distractii, natura toamna, dragostea – nebunia care te surprinde in orice clipa, masini in miscare, graffiti, pasari, oameni fericiti, munca e o joaca de copii si ceva macro, pentru ca un obiectiv mare va surprinde toate detaliile unui obiect si viata dincolo de aparente.

Si pentru ca aparatul foto Samsung NX 20 vine cu functie de Wi-fi, voi urca pozele automat pe Facebook, imediat ce le-am realizat. Voi le veti putea vedea si descarca pentru cover photo-urile voastre de aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply