San Francisco Walk

Ma doare spatele de mor. Desi toata lumea zicea ca aici nu e frig, iar pe strada vezi oameni in tricou si pantaloni scurti, vantul rece care bate afara nu e cel mai primavaratic vant. Drept urmare ieri, dupa lansarea internet explorer 9 beta, am iesit la o plimbare. Si m-am plimbat cat vedeti pe harta aia … pe jos!! Cum n-am avut telefon cu android, nu am harta generata automat asa ca a trebuit sa o desenez eu. Sa nu credeti ca m-am plimbat pe un teren plat. Am mers printre strazi, pe dealuri si vai pana n-am  mai putut. Dar asa am vazut o groaza de chestii despre care cu siguranta va voi povesti in saptamanile viitoare.  Si am facut doar vreo 2000 de poze.

Am fost si la sediul twitter. Pentru mine asta era atractia turistica, nu Golden Gate bridge cu care isi fac toti poze. Sediul Twitter e undeva pe colt cu 8th Street si nu are nimic distinctiv in fata si nu iese cu nimic in evidenta. Doar un generator in spatele cladirii care are cabluri trase direct pana la ultimul etaj. Asa am si eu la munca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: