Saracul Voiculescu, eu zic sa facem o petitie

E vorba aia la romani, daca unul iti zice ca esti beat ii razi in fata, dar daca iti zic mai multi inseamna ca trebuie sa te duci sa dormi. Cam asa si cu Voiculescu, i-au zis o data, de doua ori, au ajuns in instanta sa ii zica ca a fost securist si el zice ca nu si ca va merge pana in panzele albe.

Eu zic sa ii sustinem demersul, mai ales ca in Romania daca cineva pozeaza in victima nu are decat de castigat. Astfel incat ar fi bine sa-l victimizam pe Voiculescu, ca peste cativa ani sa il vedem cum va candida iarasi la presedentie si cum, cu lacrimi in ochi, va multumi celor care il vor fi votat.

Trecand peste bucata ironica, Voiculescu ar trebui sa vina si sa spuna simplu: da ma am facut asta si asta, nu-mi aduc aminte de ce zic astia ca am facut aici pentru ca eram beat. Sau, daca are dovezi (dar nu cred ca dovezile pot rezista atatia ani), sa il ia pe nu in brate si sa rezolve astfel problema. Oricum ar fi pica prost, dar are sanse sa pice mai bine sau mai putin bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply