Scandalul si la Pizza Hut

Am primit inca un mail, in care sunt denuntate practicile idioate ale sefilor fast-food-urilor din capitala. Daca la KFC e relativ mai bine si acolo angajatii se razbuna pe mancare, nu acelasi lucru se poate spune si despre Pizza Hut. Dar sa vedem cum scrie mailul

Sambata, 22 02 2009, N.D. in varsta de 31 de ani, mama a unui baietel de 4 ani, supervisor al restaurantului Pizza Hut din Piata Romana a capitalei  si-a anuntat sefii ca de ceva timp se simtea rau, dar ca in acel moment ii era groaznic de rau si le cerea o invoire pentru a merge la camera de garda a unui spital pt un control. Acestia nu  i-au dat acordul si dupa un timp femeii i s-a facut rau si a lesinat. A fost chemata o salvare, a fost dusa la un spital din bucuresti dar la scurt timp aceasta a decedat.
[…] Angajatii se tem sa vorbeasca despre acest caz […]

Eu n-am resursele necesare sa stau sa confirm sau sa infirm cazul de mai sus. Dar il pun pe blog tocmai pentru ca cine trebuie sa citeasca, ar trebui sa se sesizeze. Oricum eu nu suport  sa mananc la Pizza Hut.

Si sa imi reiau ideea de mai jos, ala care munceste e un fraier. Uite cat de bine se fura in Italia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: