Schimbari de la Facebook

Schimbari de la Facebook

Credeai ca ti-ai sters contul de Facebook? Ei bine el tocmai a redevenit activ. Eu il vad in lista mea de prieteni. Nu-l pot accesa, nu pot sa iti mai vad fostul profil dar te vad in lista de prieteni. De asta tocmai am 5.300 de prieteni pe Facebook.

Cineva ma intreba daca ii stiu pe toti. Cam da.

Facebook a schimbat si felul in care se afiseaza news feed-ul. Intai are fonturi mai mari, de parca am fi niste chiori. Mie-mi placea cu fonturi mai mici, incapea mai multa informatie. Iar daca ai vazut ceva in newsfeed si ai dat back sau refresh, continutul acela a disparut. Asa ca trebuie sa memorezi rapid cine, ce a spus inainte de a da un click pe ceva, poate vrei sa revii.

Facebook a produs si un plugin pentru blogurile pe Wordpress. Pentru a functiona trebuie sa va dezvoltati o aplicatie, iar asta nu e foarte greu.

Pe langa asta, se pare ca nu mai functioneaza algoritmul prin care puteai indentifica un id, un profil al cuiva folosindu-te de numele pozei urcate pe Facebook. Au scurtat numele pozelor scotand exact id-ul de acolo.

Mai mult decat atat, mai e cineva care mai are profile-id=? in link-ul paginii personale sau toata lumea a trecut la vanity url automat?

Si inca una. Exista un cache ciudat si enervant pe deasupra in linkurile de statusuri de profile, astfel incat pentru a vedea un comentariu stai 5 minute.

si mai sunt modificari

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: