Scoala de bani, prima problema

Avem o problema pentru Scoala de bani. Gasiti si voi rezolvarea, pentru ca eu ma impiedic in ea si ajutati-ma ca sa va ajutati pe voi.

Problema e urmatoarea: se da un venit de 3.500 de lei (cine castiga banii astia sa-mi zica si mie). Din banii astia se plateste rata la casa de vreo 300 de euro (sau chirie in cazul meu), mai intra intretinerea de 250 lei, curentul de 45 lei (100 de lei in cazul meu ca eu nu-mi opresc calculatorul), mancare, telefon, internet inca vreo 1.100 de lei. Cu cati bani ramanem? Mie-mi dau vreo 700 de lei.

Teoretic restul asta de bani ar trebui sa-l tin pentru o masina sau pentru o petrecere ceva, sa zicem de revelion. Daca totul decurge cum trebuie. Daca nu, trebuie sa mai facem reduceri de cheltuieli. Si sa taiem de unde, din cola, din mancare, din apa calda (adica sa nu mai facem baie), din credit sau chirie, ori mutandu-ne intr-o zona mai nasoala, ori renegociand creditul cu banca. Sa zicem ca astfel am ajunge cu restul de bani din fiecare luna undeva inspre 1.000 lei. E ok?  Pot ajunge la economia asta?  Votati in widgetul din dreapta daca sunteti de acord sau nu si inscrieti-va in scoala de bani. Inscrierea voastra venita de pe blogul meu va aduce puncte in plus si drept urmare sanse mai mari de castig ale premiilor mari.

Si inca una, daca ma votati exista posibilitatea sa numim un amfiteatru de la FJSC dupa numele blogului meu. Asta ca oricum celelalte bloguri sunt si asa mult prea numite. Deci votati piticu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: