Se inchide Real

Se inchide Real

Magazinele Real se inchid, asta dupa ce METRO le-a vandut catre Auchan. Ceea ce inseamna ca in perioada asta, daca vanati magazinele si reducerile veti avea sansa sa cumparati lucruri la reducere. Cel mai mult m-a frapat zilele trecute cand o reducere la trollere (carucioarele alea de haine) anuntata pe statie de catre tanti din magazin, i-a facut pe oameni sa cumpere cate doua trollere  deodata,  pe care le tarau prin magazin.

1377324_10151996770106204_1239671943_n

De altfel, preturile unor produse au crescut pentru a prinde aceasta reducere. Sau doar au crescut, spre exemplu apa plata e cu 1.5 lei mai scumpa.

Si pentru ca am fost intrebat, aveti sansa sa prindeti reduceri la tastaturi, televizoare si alte echipamente IT de care magazinul nu mai are nevoie. Tot ce trebuie sa faceti e sa asteptati in magazin reducerea, iar apoi sa va napustiti asupra rafturilor ca disperatii. De altfel, in seara asta oamenii cumparau ultimele bormasini, ca becuri auto nu mai aveau. Probabil inspirati din alta reclama cumparau bormasini.

Cat despre Auchan, mie nu-mi place. Dar, fiind singurul magazin de langa casa, trebuie sa mergem cu ce avem. Ca nu am cum sa merg sa iau cu masina mancare din alta parte, nu suntem un stat asa de civilizat, inca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply