Se inchide si pasajul subteran de la Unirii

Am primit un comunicat de presa foarte haios. Acesta ma informeaza ca se inchide pasajul de traversare intre statiile de metrou Unirii 1 si Unirii 2. Pentru cei care stiu, ala de langa mec de jos de la Unirii, unde e in permanenta aglomerat si unde se schimba intre statii.

Inchiderea este necesara, dupa cum ati vazut aici, pentru ca se schimba scarile rulante si se refac treptele. Distractia e prognozata sa aiba loc in perioada 16 august – 5 septembrie. (la naiba, toata vara au frecat-o)

Si acum sa va prezint datele problemei, iar apoi ce zice metrorex. La fiecare intrare in statile de metrou Unirii sunt acele mijloace de taxat. Adica tre sa bagi cartela, sa faca brr, brr, sa scoata cartela si sa te lase sa treci mai departe. La ambele statii, la fiecare dintre intrari deci.

Pentru asigurarea condiţiilor necesare efectuării unor asemenea lucrări cu caracter special, în spaţii închise şi limitate, pe perioada execuţiei transferul pietonal între cele două staţii de metrou se va face pe la suprafaţă, beneficiindu-se de aceleaşi facilităţi ca în subteran, fără taxarea călătoriei.

În fiecare din cele două staţii de metrou vor fi asigurate porţi speciale de intrare evidenţiate prin panouri informative şi personal de îndrumare pentru posesorii de legitimaţii de călătorie valabile care fac transferul între cele două linii de metrou.

Adica cum? Cum vor verifica ei ca ai o cartela pe care ai bagat-o la Pacii si vrei sa ajungi la Victoriei? Adica iei metroul pana la Unirii si aici trebuie sa schimbi, iesi afara, dai sa intri in partea cealalta … si? Te lasa?
Nu conteaza ca trebuia sa schimbi la Eroilor, poate tu voiai sa schimbi la Unirii, ca iti place mai misto ruta. Sau voiai sa ajungi la Universitate, nah.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: