Se inchide Spiru Haret?

A doua universitate din lume ca numar de studenti Spiru Haret are mari probleme  in a functiona legal in Romania. Dupa ce atatia ani studentii ieseau de acolo pe banda rulanta, dupa ce achitau un sac de bani constand in taxe de scolarizare, taxe de examene si multe alte taxe, acum ministerul educatiei i-a retras acreditarea.

Drept urmare peste 100.000 de studenti la aceasta universitate care au facut cursuri la distanta nu vor avea diplomele recunoscute. Ce a mai spus doama ministru a fost ca nici studentii care au terminat in anii trecuti nu vor avea diplomele recunoscute.

Iar printre ei se numara si oameni de seama ai vietii politice, cultural – artistice sau de afaceri din aceasta minunata tara. Nu degeaba universitatea Spiru Haret a cerut anul asta “56.000 de diplome pentru absolvenţii de facultate, cifră care este egală nu numărul de locuri bugetate în întreg învăţământul de stat, şi tot Spiru Haret ne-a solicitat 17.000 de diplome de master”, zice ministrul Andronescu.

Toate decalaratiile aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: