Se mai lanseaza firefox 4?

Undeva la cateva zile dupa anuntul lansarii Firefox 4 Beta, Microsoft a venit si a lansat Internet Explorer 9. De atunci nimeni n-a mai auzit nimic despre nicunul dintre browserele astea. Firefox continua cu studii de caz si extragerea datelor de utilizare de la cei care au incercat versiunea beta. Eu ma amuz cumpit cand vad ca trimit catre Firefox o utilizare din aia de cateva tab-uri si incarcare a memoriei la vreo 70%. Adica oricum papa memorie prea multa fara motiv.

In schimb Internet explorer 9 pregateste versiunea finala, pe care o va anunta acum, cat de curand. Naiba stie cand de fapt, pentru ca nici in Microsoft nu se stie o data exacta. Partea buna la IE9 e ca asta are deja datele de utilizare ale tuturor utilizatorilor sai de-a lungul timpului.

Eu ma asteptam ca la CES anul asta sa vina atat Firefox cat si Internet explorer cu o versiune finala a browserelor lor.  Nu au facut asta. In schimb va fi interesant de vazut batalia de marketing intre cele doua browsere. Pentru ca indiferent cine o lanseaza primul, celalalt va veni imediat dupa si va zice ca el este cel mai tare. Si cum ma intreb oare versiunile finale de Firefox 4 sau Internet explorer 9 nu se lanseaza de teama ca va veni celalalt dupa sa se laude?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d