Se spala cu apa din calorifer si beau apa de la canal

Se spala cu apa din calorifer si beau apa de la canal

Eu nu-mi pot explica cum poti avea consum ZERO la apa calda si apa rece,  acasa, intr-un bloc de locuinte. Cu toate ca eu nu-mi explic cum in blocul meu eu sunt luna asta pe locul DOI la incalzire, dupa ce blocul a fost anvelopat (deci e cald) si dupa ce eu mi-am pus termostate la calorifere care de obicei nu pornesc, pentru ca in casa e cald.

 

Dar se poate si mai rau.

Sa inteleg ca romanii fac baie cu apa calda scoasa din calorifer? Sa inteleg ca beau apa de la canal? Ca … nu spala vase? Sau nu spala haine? Masina de spalat cumparata in rate de la  IFN  nu consuma curent si apa? Exista asa ceva?

Pe locul intai la consumul de caldura luna asta in bloc e o vecina care cred ca a fost plecata si a uitat caloriferele deschise. Dar vecinii ceilalti ce naiba fac? Voi ce faceti? Tineti caloriferele inchise? Stati cu trei haine pe voi? Va inveliti cu plapuma? Pute in casa a hoit ca sa nu iasa caldura?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply