Se tem de reciclat nu?

In articolul de mai jos in care am spus ca vreau sa cumpar monitor am specificat clar ca vreau sa dau la schimb monitorul meu vechi, DELL. Bineinteles ca nimeni de la magazinele online, astea care citesc bloguri si sunt active pe internet nu s-a bagat in seama. De aici trag o singura concluzie, nu vor reclama, nu vor nici bani si nici nu vor sa isi vanda marfa.

Partea si mai interesanta e ca nimeni nu vrea sa recicleze. Adica ai un monitor vechi, ce faci cu el? Pai faci ce fac vecinii mei. Il arunci in fatza blocului frumos pana cand va trece cineva (habar n`am cine, ca aia de la salubrizare nu-l ridica) sa-l ridice si sa-l duca de acolo.
Drept urmare atunci de ce mai platim taxa verde sau timbrul verde la produsele electronice daca pe cele vechi, pe care le platim sa fie reciclate nu le putem recicla. Cu ocazia asta salut ideea unor magazine de cartier de a strange bateriile consumate (hoho si am vazut un recipient din ala de strans baterii plin ochi aseara), asta ca sa nu mai arunce lumea bateriile la gunoi.

Totodata vrea vreun magazin online reclama?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: