Se termina cu zapp?

zappAcum un an de zile se laudau ca au castigat licenta de 3G, ca vor imbunatati serviciile de voce si ca vor avea cel mai rapid internet mobil. N-au realizat nimic. Au pierdut clienti in fata unui Cosmote nebun, au pierdut abonati din cauza ca n-au schimbat nimic in retea, mai mult au retras de pe piata si abonamentele clasice, alea care erau cat de cat profitabile.

Acum situl lor are doar 2 oferte de telefonie mobila, una de telefonie fixa si pauza. Ma astept sa vad ca nu mai au telefoane, pentru ca ei au telefoane speciale pentru reteaua lor, si am dreptate. Mai au doar cateva modele de telefoane, culmea nu cele mai stralucite.

Aici n-as da vina pe retea, mergea acceptabil si putea fi imbunatatita. Dau vina pe management, pe conducere si pe marketinul firmei. De la demisia in masa a departamentului IT anul trecut (parca), n-au mai reusit sa implementeze nimic in retea. Iar asta nu cred ca va putea fi reparata curand. Asa ca am putea vedea inca o retea de telefonie mobila care dispare de pe piata romaneasca? Sau prima? (suntel s-a transformat in telemobil, care telemobil s-a transformat in zapp).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: