Secret party

Facem o petrecere secreta, atat de secreta incat nu va spunem nimic. Nu stim de fapt inca unde se desfasoara, cand se desfasoara, cum se desfasoara. Cert e ca ne vom distra de minune, pentru ca e o petrecere atat de misto incat totul va fi gratis acolo. Bonus venim cu taxiul si plecam cu masina: un Sandero Orange.

Da, ce stim pana acum e ca avem un party organizat de Sandero, ca se da o masina premiu, ca accesul la petrecere se face pe baza de inscriere pe secretparty.ro si descoperirea indiciilor din site. Mecanismul indiciilor nu e usor de rezolvat, drept urmare va trebuie ceva dexteritate si o deosebita atentie. Pana acum sunt 4 indicii anuntate, le-ati gasit? Le-ati rezolvat? Mai sunt si altele care vor aparea in zilele urmatoare.

Si stiti bine ca doar cine rezolva toate indiciile din acest concurs are sansa sa ajunga la Secret Party.

Sa recapitulam, petrecere, gratis, Dacia, Sandero, secretparty.ro, indicii, premii, distractie, fun. Mai trebuie sa zic ceva? Sunteti deja acolo da? Daca da  spuneti-mi cum ati trecut de indiciul 3 si din a cata incercare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: