Semnale din America

Am fost contactat adineauri de catre prietenii mei despre  de peste ocean ca sa ma intrebe ce se mai intampla prin tara. Pai cam nimic le-am raspuns …
Uite raspsunsul lor:

: sper sa se termine repede ca astia nu prea vad cu ochi buni asta pe aici
: cica e ceva comunism
: eu nu stiu prea multe de base dar cica e vazut bine de astia
: atunci sa-i fut pe pesd
: psd
: cica romaqnia abia incepuse sa lupte impotriva coruptiei si mafiei si acum a cazut iara

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Semnale din America

 1. Un merit al oligarhiei il acre Clasa de Mijloc dupa cum urmeaza :

  * Viata clasei de mijloc este o imitatie groteasca a reclamelor vazute la TV.
  * Comunismul si fascismul au prins tocmai datorita comoditatii cetateanului de clasa medie, prostit de munca si consum, respectiv goana dupa confort si lux.
  * Clasa medie este una din cele mai ignorate si ipocrite clase sociale.

  Nu vreau sa fiu acuzat in vreun fel de comunism, si-a arata puterile – revin :

  * Prea saraci sa nu fie coruptibili
  * Prea bogati ca sa iasa in strada sa schimbe ceva
  * Mereu indatorati, mereu creditati
  * Papusile, marionetele ideale

  Practic lasa de mijloc in Romania nu poate exista fara compromisuri si “suportul” unui mic procent de eterni imbuibati fara scrupule, un fel de pasarele care ciugulesc ignorante sau complice din cariile crocodililor.

 2. @Schimbarea: Dude… Coreea de Nord visează după cetăţeni ca tine. BTW, vezi că te-ai pierdut prin frază de vreo două ori (nici tu n-ai mai ştiut ce vroiai să scrii).
  Nu mai fi aşa grăbit şi, în lipsă de un termen mai bun, disperat – nu venea nici un oligarh să-ţi taie netul.
  Oricum, să fii iubit! Pe bune. Ai nevoie. 😉

 3. @Schimbarea: ce iti suna mai bine: ca strangi cureaua la maxim si sa iti iei doar strictul necesar intotdeauna gandindu-te la bucata de carne pe care o are vecinu pe masa sau sa faci un imprumut (nepericulos), sa-ti deschizi o afacere si sa profiti pe urma acesteia, sa ai o viata decenta si sa-ti platesti in timp datoriile? sau pur si simplu sa faci un imprumut pe urma caruia sa te simti ceva mai bine, sa fii mai putin stresat…

 4. @blackfairy: Mersi pentru că ai reuşit să exprimi calm, logic şi frumos ce aş fi dorit să spun chiar eu şi poate aş fi reuşit dacă nu aş fi făcut parte din categoria celor cu o afacere care chiar suferă de pe urma unor mentalităţi.
  Noroc că există oameni raţionali (mă refer la alde tine, nu la mine!).

 5. voi ganditi in niste clisee… cum auzitit pe unu’ ca ar critica clasa media – gata e comunist – etichetari din lipsa de profunzime

  Vina nu este a acestei clase mijlocii, ci a conducatorilor care NU vor o crestere materiala si intelectuala -asta se doreste findca in felul acesta doar puterea si elita are de castigat !

 6. Schimbarea ce dreacu fumezi? Clasa de mijloc e formata din oameni cu educatie: profesori, doctori, mici afaceristi/industriasi, artisti etc. Marile descoperiri in medicina, tehnologie etc. etc. vin de la clasa de mijloc. Ei sunt cei care inventeaza chestii, care imping omenirea pe noi culmi, ei sunt cel mai important pilon al unei societati. “prostit de munca si consum” e ceva rau in a munci si cu roadele muncii tale sa cumperi ce vor muschii tai? E firea omeneasca sa doresti lucruri. Trebuie sa intelegi ca oamenii nu sunt furnici sau albine. “goana dupa confort si lux” Adik ce e rau in a cauta satzi maximezi confortul personal? Tu plm asculti melodii d’ale lui John Lennon si visezi raiuri pe pamant, cand orice persoana RATIONALA isi da seama ca asa ceva este de neatins.

 7. ce sa-ti povestesc, am si eu nishte intrebari despre adevarul de la 11 sept. pt. dobitocii aia de americani. ei mari cetateni ai lumii care nu stiu nici cate state formeaza u.s.a., si se mai si impusca prin licee si universitati ??
  marsh cu ei de aici

 8. campania asta pro basescu nu-ti face cinste sincer.nu te alatura si tu celorlalti formatori de opinii…oamenii care te citesc au deja o convigere politica.

 9. @uwe ia dute matale intr’un sat din Romania si intreaba pe cineva care sunt judetele Romaniei.. cred ca nici tu nu le stii. Catzi Americani ai intalnit si de unde ai tras concluzia ca totzi sunt dobitoci? Cat despre 11 Septembrie te sfatuiesc sa nu mai crezi tot ce spun niste conspirationisti..

Leave a Reply

%d bloggers like this: