Seriale de toamna 2011?

Butonam zilele astea pe net tot cautand ce seriale sa vedem in toamna asta, iar astfel ma informam de filmele pe care le vor produce si difuza televiziunile americane. Pe langa clasicul Fringe (unde sunt curios ce vor mai putea baga in scenarii), dar si clasicele CSI unde sunt fan by default, mi-au sarit in fata inca doua seriale: unul de bataie si unul dummy. Pe acesta din urma nu stiu in ce categorie sa-l bag, asa ca ii voi zice dummy. E un fel de soap opera, un fel de comedie, un fel de friends, un fel de amestecatura acolo care are mari sanse sa nu prinda mai mult de jumatate de sezon, dar poate sunt eu prea exigent.

Charlie’s Angels incepe tare, aduce masini, gagici, actiune, gloante, mai multe gagici si sex, dar si impuscaturi si obisnuitele job-uri ale lui Charlie pentru fetele lui. E un fel clasic, iar telespectatori vom fi noi barbatii pentru costumele de baie din film.

 

In schimb New Girl e o poveste oarecum trista. O gagica care s-a despartit de prieten, care e in disperata nevoie de cazare si care isi gaseste trei barbati cu care sa stea. Nu va ganditi acum la prostii ca nici ei nu sunt genul, nici ea nu are ochi pentru ei, dar cine stie. Asa ca baietii incep sa o invete ce si cum sa faca. Ar putea parea un film educativ si pentru fetele noastre de pe aici care inca il asteapta pe Fat Frumos cu Audi TT decapotabil si acesta sa le spuna toata povestea, dar cum asa ceva nu exista, hai sa vedem filmul.

Si in afara de astea, ce filme recomandati voi? Si daca tot le recomandati, ajutati-ma si cu data difuzarii sa-mi pun in calendar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply