Sevraj

In seara asta am fost in centrul vechi sa ma vad cu Sorin Tudor si baietii ca sa il invatam pe acesta cum se foloseste un HTC si la ce e bun android-ul. Dupa prima saptamana de utilizare isi mancase cam tot abonamentul de date mobile.

Pe langa asta, undeva pe una din strazile neasfaltate din centrul vechi este un spice shop. In fata lui erau in seara asta doi baieti. Unul tanar in sevraj si unul mai batran. Cum m-au vazut ca intru pe strada au inceput sa strige la mine:
– Frate ai sa-mi dai si mie doi lei?
– Nu, N-am.
– Un leu macar?
– Nu!
– Atunci o tigara baga-mi-as picioarele? Ai o tigara ca nu mai .pot…..
In timpul asta tipul mai batran comenta ceva filosofic despre saracie, bani si ceva guvernare. Tipul mai tanar se dadea cu capul de un perete.

Si am stat sa ma gandesc atunci daca am patit vreodata asa ceva. Nu. Niciodata. Oricat de disperat as fi fost, dupa tigari, dupa alcool, niciodata n-am iesit pe strada sa caut, sa cer. Am preferat sa imi fac rost singur, sa muncesc mai mult si niciodata sa nu cad victima viciilor, oricare ar fi fost ele.

Si acum am instalat angry birds pe telefon. Nimic special, prefer jocurile cu diamante.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: