Si acum terorismul devine interesant

Deci Obama s-a uitat la televizor cum era impuscat Osama. Si nu s-a uitat in sedii din alea asa somptuoase cum vedeam noi in filme, ci intr-o camera mica.

In schimb Al Quaeda vine si zice ca ii lasa pe infideli sa se bucure cat vor ei, pentru ca vor sti ce inseamna razbunarea.

In tot timpul asta creste dolarul, scade pretul petrolului, lumea jubileaza pe strazi, se ridica gradul de  alerta terorista peste tot in lume. Daca ati deschis televizoarele mai tarziu, cel mai tare banc despre moartea lui Osama e ca: ia uite ce sunt in stare sa faca americanii daca le pica reteaua de playstation.

 

Obama superman

Si pentru ca Obama e Superman, Al Quaeda nu-l va targeta   direct si nici in momentul asta. Va amintiti de atentatele din Spania sau de cele din metroul londonez? Cat despre noi, aici e bine. Avem scut antiracheta in Oltenia, am avut sau avem inchisori CIA care au anchetat membri al celebrei retele teroriste, iar de la inchisorile noastre au aflat americanii unde era Osama. Deci noi stam bine. Ne vom distra misto. Sau al quaeda va sti ca romanii se arunca in aer singuri si n-au nevoie de atentate?

Poza via.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply