Si ati votat cu Mazare? Futu-va!

Ati votat cu Mazare? Nu va intereseaza atunci, sau va place sa mergeti cu pistolul in buzunar si cu teama ca o sa va treziti ca va impuscati intr-o zi cu cine stie cine.

In Mamaia sunt acum 3 politisti. In cea mai mare statiune de la mare, cea mai importanta, cea mai bogata, cea mai fitzoasa cum vreti voi sunt 3 politisti. De fapt e doar unul, dar inca 2 au venit de la Constanta sa-l ajute. Si toti trei intr-o singura masina.

Mazare justifica prezenta barierelor cu siguranta cetatenilor din Mamaia, dar sunt doar 3 politisti. Am mers pe contrasens, am mers cu 100 la ora in spatele masinii de politie, am incalcat toate regulile de circulatie, nu am gasit nimic decat masina de politie dupa care mergeam eu. Nu tu jandarmi … nu tu politie comunitara, nu tu gardieni … dar sunt bariere cu 3 lei intrarea … iar din astea se asigura securitatea. Securitate zero.

Va duceti la mare, asigurati-va, umblati cu pistolul la vedere.

Ati votat cu Mazare? MUIE!

Suntem un popor indoctrinat politic care crede ca dracu ca se face si ca se drege din promisiunile unuia, dar tipa care a parcat langa mine si a vazut ca am masina sparta a plecat mai departe de frica sa nu se implice ca martor. Nici macar n-a sunat la politie, sau a schitat deja. Nu era masina ei … nu o priveste.

Tara de cacat. Oameni de cacat, bine numai ca se concentreaza toti in locuri pe care stiu sa le evit. La mare, la munte, in parlament, la primarii, in administratie. Acolo unde ei se fac ca muncesc iar leafa merge.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply