Si infrastructura cedeaza

Azi a plouat. Nu tare, nu torential, ci marunt si des. O ploaie simpla daca vreti sa o luam asa. Ce s-a intamplat in urma ploii? Nu mare lucru.

Ce vedeti in clipul de mai sus e un canal ce refuleaza exact in mijlocul intersectiei tineretului la fiecare ploaie, inundand complet zona. E aproape logic si normal. Apa de pe deal foloseste canalizarea pentru a se scurge, iar cum debitul este foarte mare, daca acesta este plin de mizerii refuleaza la vale.
Ce nu e normal, este ca astazi canalul ala a rupt si asfaltul de pe langa el cand a dat pe afara. Drept urmare a facut ditamai gaura in mijlocul intersectiei, astfel incat masina de politie a trebuit sa se puna in dreptul lui, pentru ca soferii sa-l poata ocoli si ca sa nu pice in gaura.
Ce face toata apa aia in fata blocului meu, asta e o alta distractie.
Cum se rezolva toate acestea? Pai nu se rezolva, pentru ca nu e nici un motiv sa rezolvam. Sa faca statul. Nu noi. Dupa care daca muncesti la stat, de ce sa lucrez eu? Tot imi vin banii … deci e degeaba, las ca merge si asa.

Videos shot with Nokia E75 !

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: