Si la anul dublam?

Daca in 2007, vanzarile de publicitate online au fost de vreo 42,603,201 RON, iar primul semestru din 2008 a adus 33,873,413 RON, asta inseamna ca la anul ar trebui sa ne asteptam la vanzari duble fata de anul asta in publicitatea online din Romania.

Si asta din doua motive, crestea competitiei la nivel mare si cresterea conexiunilor de internet. Daca connex se lauda ca la anul isi va tripla traficul de internet mobil, atunci de ce sa nu ne uitam la Romtelecom si RDS care iti dau ei un super ultra calculator ca sa stai pe internet doar sa te abonezi de la ei.

Dar vom avea in continuare baza de date de newsletter de la evenimentul zilei publica pentru ca unii sunt specialisti in online, iar pe astia eu ii stimez nespus. (btw care a luat baza de date, o cumpar). Vom avea in continuare spam vezi ce spuneam eu mai devreme, iar amenda data lui Urban parca s-a prescris deja pentru ca autoritatile n-au reusit sa o incaseze in 6 luni de zile. Pam pam.

Dar un lucru as dori eu. Dublam piata online din Romania la anul? Ne mai temem de internet?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: