Si totusi sunt si produse la reduceri

Mie nu mi-a placut niciodata perioada sarbatorilor. Asta din cauza ca de fiecare data sunt preturile mari si aglomeratie infernala. Si te duci in magazine si nu gasesti nimic de obicei. Dupa care apar prietenii care pleaca din tara in outleturile de peste granita si se intorc de acolo cu hainele de care au nevoie.

Bine, de ceva timp eu ma tot duc la FASHION HOUSE Outlet Centre in Militari. Imi place pentru ca nu te pierzi in magazine, dar mergi mult. Ca gasesti cam tot ce trebuie, dar la preturi foarte mici si ca vezi acolo si alte modele decat ce gasesti in magazinele din oras. Si pe bune, una e sa te duci sa iei ceva Tom Tailor de la Outlet, la discounturi de pana la 70 sau pana la 90% fata de preturile din oras.

Iar reducerile astea de outlet nu sunt facute din  motive obscure, ciudate sau evazioniste. Ci pur si simplu sunt facute pentru ca sunt cheltuieli foarte mici oprerationale. Adica magazinul nu plateste chirie mare, nu are probleme de transport, fiind langa autostrada.  Si pentru asta nu are de ce sa tina preturile mari la produse, asa ca sunt mici, ruleaza mai multe, au volum mare si castiga astfel. Atat ei cat si noi. Destept nu?

Si mi-a mai placut o chestie. Poti plati cu cardul la orice comerciant. Si asta pentru ca ultima data cand am fost acolo eram fara nici un ban cash, dar am plecat cu o tona de pungi. Iar daca nu stiti ce sa cumparati si nu vreti sa pierdeti timpul prin magazine, exista internet, iar pe site vi se ofera deja idei de cumparaturi pe care sa le faceti, dar si preturile lor. Si sa te imbraci din cap in picioare cu haine de firma si sa iesi ieftin nu mai e foarte greu acum.

Cu alte cuvinte o oportunitate buna la cumparaturile din preajma sarbatorilor cand se termina salariile inainte de orice altceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: