Sibiu pe locul 9

Sibiu este pe locul 9 (noua) in topul primelor 50 de orase alese ca destinatii de calatorie, alcatuit de The Guardian.

Inaintea  lui se afla New York, Londra, Pisa, Chicago, Paris, Lakshadweep din Oceanul Indian, Saraievo si o locatie din China.

Cu toate ca celelalte orase au pagini de web personale, numere de telefon si date de contact, ale unor agentii de turism eventual, noi nu avem. Si nu ma refer acuma la Sibiu. Dar, avem vreun oras care are pagina de internet de prezentare pentru turistii straini?

Daca da … puneti linkuri aici ca sa vad si eu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Sibiu pe locul 9

  1. http://www.sighisoara.com/ … si sa nu mai vorbim ca ai mei (cetatzeni germani )stiau totul despre locatiile turistice din romania (inclusiv preturi si servicii) din ghizi web turistici germani ! daca nu le gasesti pe google cu numele romanesti nu inseamna ca nu exista prezentari pe siturile germane sau europene … esti prea drastic !

  2. Sibiul lucreaza de ceva timp la un site “senzational”… o harta 3d completa a orasului… si mi se pare ca doar Berlinul mai are o harta asemanatoare in toata Europa.
    E de lucru… si costa destul de mult… stiam si pretul dar nu il tin minte sigur acum… stiu ca incepe cu 6, dar nu stiu daca e 6.000 euro sau 60.000…
    La noi mai este si http://www.sibiul.ro si http://www.sibiu2007.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: