Hai sa ne taguim

Am fost taguit de Biologu si inca stau sa ma gandesc daca sa ii raspund sau nu. Si cum … am castile in urechi si stau bine, ii raspund. Ce dracu 5 secrete am eu? Ca nu prea am.

1. M-a prins Revolutia mic pionier, iar pe 27 decembrie la serbarea de sfarsit de an, din clasa 1, am interpretat rolul unui post de radio ce prezenta stiri de la Revolutie. Mai tarziu am ajuns si acolo.

2. Prima oara i really had sex la 18 ani. Pana atunci doar incercari.

3. Inca sunt pe mIRC si nu vreau sa ma despart de el, din cauza de amintiri prea frumoase. Si de momente placute. Long live undernet.

4. Am scris si poezii si proza, si sper sa le mai am in format electronic pe undeva pe hardul ala mare.Daca nu sunt acasa, si sper ca nu le-au aruncat ai mei.
5. Cea mai mare pauza de calculator s-a intamplat pe la vreo 19 ani, si a fost de 2 saptamani. De atunci n-am mai atins timpul asta .

De taguit mai departe, persoanele despre care eu nu stiu nimic si sunt urmatoarele: VisUrat, DeCe, Netics, Ana, Alexandra

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Hai sa ne taguim

Leave a Reply