Simbolul jurnalistului roman: Ba ţărane!

Bă ţărane, hai să îţi prezint pe cineva!

Asa il striga Ciutacu pe Mircea Badea acum cativa ani, cand mi-a facut mie cunostiinta cu el.
Daca asta sa zicem ca a fost un moment haios, apoi toata seara a continuat in acelasi ton. Ca nu are maniere, ca asa se comporta si asa mai departe, restul le vedem la televizor.

In seara asta Badea a ajuns acolo unde isi dorea, in topul jurnalistilor romani, calcandu-l in picioare pe Cristian Tudor Popescu care spunea anul trecut: “Am ajuns ultima redută în faţa showmanului, entertainmentmanului, Mircea Badea.”

Romanii asta au inteles ca trebuie sa vada, pentru ei, pentru marea masa a acestui popor Mircea Badea este Dumnezeul jurnalismului romanesc. Asa il percep romanii, asta e alegerea lor. Nu o sa spun ca e gresita.

Insa … de la Cristian Tudor Popescu am evoluat la Mircea Badea, sunt foarte curios catre ce culmi nebanuite ne va duce scara evolutiei la anul.  Daca ati raspunde Dan Diaconescu, asta e chiar jurnalist, a se vedea cazul Elodia sau daca isi aduce cineva aminte ancheta live facuta cu scara rulanta de la metroul de la Romana.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: