Singurul motiv pentru care sa mergi in RE:Public

Singurul motiv pentru care sa mergi in RE:Public

Aseara s-a deschis in centrul vechi o noua carciuma. Se cheama RE:Public, preturi destul de mari sus, berarie jos. Beraria e chiar bine climatizata. Ceea ce inseamna ca ai sansa sa nu iti imputi hainele cu fum de tigara, aseara nu s-a intamplat asta. Bere  Carlsberg.

Dar singurul lucru care face diferenta dintre aceasta carciuma si oricare alta, este baia. Si nu e o baie prea speciala, pisoare, chiuvete si … oglinzi.

Iar oglinzile sunt cireasa de pe tort. Pentru ca sunt duble. Pe partea femeilor acestea vad ca o oglinda si isi fac freza, se fardeaza si se aranjeaza ca intr-o oglinda normala. Pe partea baietilor, oglinzile acestea sunt geamuri, astfel incat baietii vad ce fac fetele. Si nu e o senzatie mai buna decat sa scuturi prietenul bun, in timp ce o tipa se uita la tine si se macheaza sau se da cu strugurel. Pentru moment strugurel.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply