Siteurile de tehnologie de la roblogfest

Folosesc ie9 ca sa jurizez  blogurile de tehnologie inscrise. Am ales solutia asta tocmai pentru a putea cere de la browser ceea ce sa-mi livreze.  Nu ma voi apleca aici asupra faptului ca ocupa nu stiu cat ram, ca face nu stiu ce. Spun doar atat. Browserul  asta functioneaza.  Dai click pe tab-ul repspectiv iti apare jos, nu trebuie sa stai dupa disc, nu trebuie sa stai sa se gandeasca, sa iti dea clepsidra, sa se intrebe daca sa iti afiseze pagina sau nu.
Si ca sa fie benchmarching-ul de utilizator complet. Am 46 de tab-uri deschise in internet explorer. 39 de la roblogfest din categoria tehnica plus inca 7 ale mele.
ie9
Vedeti print screen-ul da? Apreciez ca in 2011 avem in continuare siteuri care n-au favicon. De ce ati facut siteurile astea? De ce nu se vede faviconul si in internet explorer? Nu din cauza browserului, din cauza ca nu l-ati facut corect sau ca nu l-ati declarat in sursa.

Am apreciat si mi-a placut ca nu s-a cramponat internet explorerul in a-mi randa flash-ul de pe siteurile respective. Nu stiu de javascripturile cu probleme pe care le reclamati voi, dar experienta mea e edificatoare. Si mai e ceva. Daca alte browsere, in speta firefox,  mi se blocheaza in 4 procesoare cu o utilizare de maxim 20%, internet explorer 9 la 46 de taburi deschise are puterea sa foloseasca si sa ceara toata capacitatea de procesare de care are nevoie pentru a randa corect

procesor ie9

Si nu e nimic rau in asta. Te rog sa incerci internet explorer 9 inainte de a comenta pe blog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply