Situatie tensionata in Republica Moldova

Acum comunistii de acolo nu vor sa sarbatoreasca Craciunul pe 25 decembrie asa cum se intampla in mod normal in toata lumea, ci mai tarziu, dupa calentarul slav. Drept urmare au luat masuri in acest sens. Am primit un mail care descrie situatia de acolo.  Pentru ca peste Prut nici internetul nu e prea liber si se poate lasa cu repercusiuni (deh tzara mica se stiu toti), nu voi da publicitatii autorul.

Buna!
Informeaza si tu un pic cititorii tai despre ceea ce se intimpla la noi in Republica Moldova.
Nu ai auzit ce fac comunistii? Au mutat bradul amplasat de primarul Dorin Chirtoaca din centrul Chisinaului in alt loc, afirmand ca acel loc este rezervat pentru bradul “Tarii” (adica bradul instalat de conducerea lui Voronin) si va fi amplasat dupa!! 25 decembrie, deoarece comunistii nu sarbatores pe 25 Craciunul.
Si acum e destul de tensionata aceasta situatie prin Chisinau.. lumea incearca sa organizeze diferite “mitinguri” insa fara efecte.. chiar doreau initierea unei “revolutii a brazilor”.. insa sunt doar idei 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: