SkyTower cel mai inalt punct din Bucuresti

SkyTower cel mai inalt punct din Bucuresti

SkyTower este la momentul actual cea mai inalta cladire din tara. Am fost ieri la conferinta de presa de prezentare a turnului, invitat fiind dupa ce am pus pe blog o poza cu turnul Skytower noaptea, cand i-au aprins luminile.

Am facut de sus niste pseudo-panorame, pe care le voi pune pe blog zilele urmatoare cand voi avea timp. Pana una alta va invit sa vedeti galeriile foto de pe realitatea.net aici, aici, aici si un video facut de acolo.

 

Cladirea e ok. Nu ai senzatia de inaltime de sus de tot, probabil si din cauza faptului ca eu m-am mai catarat pe macarale la inaltimile alea. Senzatia cea mai misto ti-o da insa liftul. Urca in mod normal cu 6 metri pe secunda. Iar daca pana sus, la etajul 30 te duce in juma de minut, ceva de genul, atunci cand cobori ti se infunda urechile din cauza diferentei de presiune.

Ah, sus pe cladire nu e semnal pe telefonul mobil, dar asta pentru ca antenele GSM sunt puse la 10 metri, nu la 137 de metri. Dar astept cu nerabdare si antenele de televiziune digitala sau GSM sau wifi care se vor instala pe SkyTower.
La ultimul nivel, pe SkyTower, va fi amenajat un restaurant. Sper sa nu aiba insa niste preturi exorbitante, pentru ca privelistea deasupra Bucurestiului nu este cea mai fericita. Orasul fiind plin de praf si fum. Iar cum poti vedea acest lucru mai bine, decat de pe acoerisul celei mai inalte cladiri din Bucuresti, SkyTower.

Si eu zic ca il putem numi zgarie-nor, chiar daca exista o conventie intre Statele Unite si ceva tari din Europa si Orient, cum ca doar de la 150 de metri in sus pot fi numite cladirile zgarie-nori. Noi avem 137 de metri, se accepta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: