Smecher de Bucuresti sau prost de Romania ?

1144949144 hr 1102

Cine este tipul din poza ? flancat de sageata gablena?

Smecher de Bucuresti? … pentru ca umbla in pantaloni  largi … ca rapperii, ca nu se barbiereste ca sa fie cool sau macho, ca are 2 gagici langa el ? Ca asculta manele la telefonul lui compatibil, cel mai probabil furat sau cumparat in rate, in tramvai ?

Prost de Romania? … pentru ca asa cum arata stie sa dezvolte culturi necunoscute pana acum pe meleagurile noastre. De genul limbaj “mancatiash”, sau “sa moara dusmanii mei” de Adrian. Sau, ramane sa il  vedem in Spania,  facand  inca un filmuletz de genul <>.

Asta ramane sa decideti voi. 🙂

Eu, doar mai relatez cam ce am vazut din comportamentul lui. 
Adica, asculta manele tare, se lauda la cele 2 gagici de langa el de ultimele achizitii in materie de “sunete armonioase”, o brusca pe cea mai mica, avea si mici certuri cu ea, pe motiv de gelozie. ( asta parca tot din melodie vine) ( si vezi Nancy … la ele ma refeream in comentariul meu la blog ).  Propuneri indecente si explicite, ca deh … e baiat de cartier :D) si fetele e proaste si credule.
Iar partea mishto e ca fetele chiar il credeau si vedeau in el za megabest of za wonderboi.

M-ash imbraca si eu la fel … uite ce fane ash avea 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply