Socat de exploziile de la metrou, dar ei se asteptau

Initial in Moscova m-am speriat de sistemul de securitate de la metrou, detectoare de metal, politie, patrule de politie. Apoi am inteles ca la fluxul de oameni de acolo, astea sunt normale, plus ca rusii sunt speriati de eventuale atentate la metrou. Pana cand s-a intamplat azi.

P1070222
metrou, moscova Foto: piticu.ro

Asta nu va face astazi decat sa ii enerveze pe rusi. Ei se stiu, ei se respecta intre ei. O lucrare nesabuita, de genul asteia de azi, in care doua femei se arunca in aer la metrou, dar mai mult, cineva o revendica, nu va face decat sa atraga furia autoritatilor rusesti.

Cu alte cuvinte nu degeaba rusii se lauda ca au una din cele mai sigure capitale din lume, ci pentru ca ei nu o fac, iar cei care incearca sunt pur si simplu nimiciti.

Astfel am facut si primul breaking news, in direct la Realitatea, azi dimineata.

PS: mi se pare total haioasa explicatia directorului metrorex cum ca in Bucuresti metroul e la fel de bine pazit ca cel din Moscova. De parca noi am avea iesiri de urgenta sau ventilatie la metrou.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: