Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila: “sunt incompetent”

Duminica seara in direct la Romania Te Iubesc, la PROTV,  Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a declarat, citez:  “sunt incompetent”, referindu-se la lipsa unei strategii in sistemul medical romanesc, dar si in fata deficientelor acestui sistem care impinge oamenii in afara tarii.
Si multumita acestui ministru, dar si celorlalti care au fost pana acum la carma ministerului nu avem nici un raspuns la intrebarile clasice: ce se intampla cu sistemul sanitar, cand vor fi bani, de ce ne pleaca medicii, de ce ne mor oamenii, de ce nu exista tratament, de ce exista tratament in afara pe bani cand ar trebui sa fie gratuit, de ce … de ce … de ce?

Probabil pentru ca ministrul n-a fost in stare sa le raspunda, PROTV a difuzat aseara materialul de mai jos. Desi ministrul nu e in stare sa le raspunda, de asta evita sa ajunga la televizor, dar prefera sa asiste la manifestarile de emancipare ale ungurilor.

Intre multi altii cu probleme medicale care au reusit sa treaca peste teroarea sistemului sanitar romanesc, Andy Mihail vrea si incearca sa ajute.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply