Dumnezeu are un nou nume: GOOGLE

Ideea lui Google de a trage niste fibra optica de 1 giga  prin niste orasele din Statele Unite a generat un val de reactii fara precedent. Pe scurt toata lumea s-a pus in genunchi si s-a pus pe rugat  Google sa fie ei orasele alese pentru conectarea la internetul de mare viteza. Bineinteles, avand infrastructura si legaturile deja create, Google nu  plateste nimic in plus pentru investitia asta, din contra, isi acopera investitia cu tarifele mici luate din conectarea la reteaua lor a localitatilor pe care le vor selecta.

a1k

Cam asa arata raspandirea pe regiuni a celor care doresc internetul secolului 21. Bulinele mai mari reprezinta localitatile in care s-au implicat peste 1000 de oameni in sustinerea acestui proiect. Si ca sa fie treaba treaba, oamenii au schimbat nume de localitati, au facut videouri pe youtube, au facut siteuri in care pur si simplu cersesc sa vina Google la ei in oras sau flash-mob-uri ce ar fi trebuit sa fie vazute de ochiul satelitului Google.

Hai ma, alt Dumnezeu nu mai exista? E Google singurul?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply