Societatea de consum

S-a deschis Carrefour la Pitesti. Intr-o (intro) oarecare masura inca un magazin Carrefour care ar fi in plus, atat timp cat exista in Bucuresti aceleasi magazine, iar Pitesti-ul nu duce lipsa de centre comerciale.

In schimb, surprinzator sau nu, e plin ochi. O parcare imensa in care nu e loc sa parchezi, magazin cu cozi interminabile la case si o groaza de lume.

Am ajuns sclavii consumului, sa mergem in magazine si sa cumparam de toate, chiar daca vrem chiar daca nu vrem, mai mult chiar daca nu avem nevoie. Cumparam de la produse de curatat covorul, desi nu e murdar, la orice aberatii de sosuri sau sucuri pentru simplul motiv ca nu le-am incercat.

Mai mult, desi avem aceleasi lucruri si in cartier la alimentara, preferam sa mergem sa pierdem jumatate de zi in marile magazine pentru ca asa e la moda, iar asa e bine.

In alta ordine de idei, in afara de magazinele Prisma care au venit prea devreme in Romania, orice alt supermarket se va deschide aici va aduge o groaza de cumparatori. N-am auzit ca vor sa inchida un supermarket pentru ca nu a mai avut cumparatori. (aici face exceptie Metro Otopeni, acolo a fost cauza sistematizarea DN1).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: