Soul by Ludacris

Soul by Ludacris

Vineri seara s-au lansat la Emag castile Soul by Ludacris.

Hm,  vreau sa ziceti: aha, alte casti, niste alte casti produse de altcineva si asa mai departe. Aveti perfecta dreptate. Acum luati-le si puneti-le pe urechi. Vreau sa imi ziceti daca mai auziti ceva. Apoi dati drumu la muzica si sa ziceti cum se aude.

Ludacris este un alt producator de muzica, la fel cum este si Dr.Dre care a facut un set de casti de studio pentru toata lumea. Si asta pentru faptul ca el stie cum este sunetul si ce ar trebui sa se auda corect. Am vrut sa-mi testez vechile mele casti, de care sunt foarte mandru in comparatie cu Soul by Ludacris. Am reusit doar sa le mai pun o ultima data pe urechi. Soul-ul sunt genul de casti pe care o data ce le pui pe urechi, nu mai simti nevoia sa le dai jos chiar daca nu asculti muzica. Si asta pentru ca membrana lor are loc pe unde sa circule aerul. Asa incat urechea nu se transforma intr-un loc opac fara circulatie a aerului. Si asta imbunatateste si sunetul.

Doua trasaturi bune: se ajusteaza foarte usor pe urechi sunt rezistente si au sistem impotriva ruperii. Gen poti sa le intorci in mana si rezista. Cealalta caracteristica foarte tare, pe langa firul care intra direct in casti si e schimbabil, este cutia cu care vin castile pentru transport. Asa incat, sa nu te mai chinui sa le arunci langa laptop sa se murdareasca sau ceva in geanta. Asa au o cutiuta perfect sigura. Si daca ma intrebati, seamana cu un fel de poseta de farduri pentru femei. Dar in ea sunt niste casti bune, care se aud extraordinar de tare apropo.

Nu e un singur model de casti, sunt mai multe: Soul by Ludacris SL300 link track Soul by Ludacris SL150link track Soul by Ludacris SL150link track Soul by Ludacris SL150link track Soul by Ludacris SL100link track Soul by Ludacris SL99link track  unde varful de gama vine cu atenuare a sunetului exterior activ, actionat de doua baterii, iar celelalte modele cu atenuarea sunetului foarte foarte buna. Sunt deosebite pentru o idee de cadou la o zi de nastere. Si le recomand mai ales pentru cei carora Beats nu li s-a parut ceva extraordinar – ca mie de altfel.

Si ceva poze de la evenimentul de lansare, plus ceva specificatii tehnice.

Alin Moldoveanu a fost si el prezent la eveniment.

Si daca va duceti la Emag sa testati castile, puneti-va melodia asta pe telefon de test.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply