Spam cu bombe nucleare

Au aparut mesaje pe messenger, care anunta faptul ca:

un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma

Chestia asta e luata in mare parte de aici. Probabil de asemenea si din cauza faptului ca situl arata data in care suntem azi. Ceea ce nu e asa de greu de vazut. Insa. Nici pagina aia nu specifica sursa. In schimb explozia aia despre care vorbeste situl ala, este din 2005 si a fost o explozie minora. Informatie confirmata de catre surse oficiale.
In alta ordine de idei Cecenia nu are arsenal nuclear, mai ales centrala nucleara. Deci … nu va paranoizati aiurea, suntem ok. Si … stiti doar, au fost turcii, tatarii si comunistii peste noi. Nu murim noi asa de usor.

Update: CNCAN a luat si el atitudine aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply