Speriatii de vreme

Vineri a fost prima seara din sezonul asta in care a fost ceata in Bucuresti. Trecand peste faptul ca vizibilitatea era undeva la 50 de metri, toata lumea mergea cu 30 la ora, prin oras. Astfel ei credeau ca adapteaza viteza la conditiile de drum.
Din pacate nimeni nu se gandea ca la aia 30 la ora ii deranjeaza pe ceilalti soferi  sau ca astfel incurca circulatia. Hai sa fim seriosi, suntem in oras, aici se vede, aici e iluminat public, oricat de ceata ar fi totul se vede. Atunci sa va fi dus eu pe drumul spre deva, pe malul Muresului, acolo unde nu vedeai la 10 metri in fata ta la 10 seara. Visurat stie.

Drept urmare o spun acum si o sa o repet. In prima zi in care va ninge in Bucuresti las masina exact acolo unde ma prinde zapada, indiferent unde se intampla asta si plec pe jos. E clar, va fi crima si pedeapsa, chiar mai mult decat atat. Si e si  normal, daca soferii astia obisnuiti sa circule cu 10 la ora in trafic normal pe uscat prind si ceva zapada pe sub roti, nimeni nu va mai sti sa franeze sau sa plece de pe loc. Drept urmare se va bloca absolut tot.

Atunci sa vedeti distractie, mai ales acum cand toata lumea isi permite sa se plimbe cu masina. Restul, vedem dupa 1 ianuarie cine va mai avea bani de benzina cu 20% mai scumpa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply