Stand up comedy – get real

Am fost aseara, total intamplator la un show de stand up comedy. Daca cumva ma asteptam sa rad, am ramas siderat, iar apoi am plecat. Slab, foarte slab.

Oare de ce ma asteptam ca aia care se urca acolo pe scena sa spuna ceva inteligent si haios? Oare de ce am prieteni care atunci cand ies cu ei la bere ma fac sa rad mult mai mult decat astia care vorbesc la microfon si fac bancuri cu moldoveni? Si cum sa spui un banc de acum 2 ani la microfon sperand ca lumea va rade?

Mai mult decat atat oamenii au fost bine intentionati. Au testat publicul la inceput. Cati ati mai fost pana acum la stand up? A … atatia? Ok, deci pot sa va bag din alte spectacole ca nu stiti ce fac eu aici. Sau cum poti, tu actor de stand up … sau cum naiba te-oi numi sa vii sa spui bancuri ce s-au vazut pe HBO acum cateva saptamani. Ce, nu are oricine HBO? Publicul tau sigur are.

Da, a fost o singura chestie haioasa, dar nu a fost a comediantului. A intrebat asta la un moment dat, cine si-a dat drumul recent? Si o tipa … yeeeei!  Bineinteles comediantul s-a blocat si a terminat prost propozitia. Pai asa se face? Sa nu stii ce replica sa dai?

Get real ba. Sau … invatati naiba de la profesionisti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: