Statistici

Vizitatori unici: 7421

Vizitatori in ultimele 30 de zile: 17546

Pagini vizualizate: 85389

Hits: 286258

Bandwith: 3.06 GB

Cea mai activa zi a saptamanii: Luni
Browsers: Internet explorer: 47.9%, Firefox 40.2%
Best refellars:
http://www.oradeanul.com   78
http://www.netvibes.com     77
http://www.bynetics.net      58
http://torrent.antistress.ro  43

Cele mai tampite cautari: love toilet, numarul de telefon a lui mos craciun, numarul de telefon al lui mircea badea, jpeg mos nicolae, avea future, scrisoare pentru profesoara, vreau sa copii taxi 4, cum folosesti masina de spalat?, fete de pe net care au mess, poze cu bobo, cum retragem banii bancomat, elena ceausescu si toaletele, pzoe nihasa, ce iau de dureri de urechi?, cum sa fiu idle pe messanger.

In comparatie cu trafic.ro, aia au detectat pana acum doar 8.608 de vizitatori pe pagina mea in loc de 17.546, cat a detectat sistemul awstats instalat pe server. Deci … 7 milioane de ce?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Statistici

  1. Pe langa faptul ca trafic.ro e blocat de anumte browsere, ei isi blocheaza accesarile de la anumite clase de ip-uri si anumite cookie-uri ce le trimit catre clienti.

    Asta pe langa faptul ca mai si taie din numarul de vizitatori. E ceva de genul … la 12 ziua te trezesti ca ai vreo 12 mii de vizitatori … si pe la ora 14 ai doar 9 mii in acea zi.

    Interesant e cand trebuie sa folosesti trafic.ro ca sursa pentru comunicatele tale de presa.

    Attn: Sorin Tudor, macar spune cat trebuie sa dam ca sa avem statistici corecte, asta ca sa nu care cumva sa-mi scape niste cuvinte grele.

Leave a Reply

%d bloggers like this: