Steaua – Rapid (retur)

Realitatea TV fierbe!
Sedinte peste sedinte, foi peste foi, documentatie, proiecte, desfasuratoare, propuneri, idei, grafica, promo, emisiuni, analize, documentari, fillere, cerinte, rezolvari, solutii, programari, calculatoare, servere.
Toate acestea pentru a demonstra inca o data profesionalismul nostru, toate acestea pentru ca voi sa puteti urmari la tv un spectacol  pe care nu l-a putut realiza nici o televiziune din romania pana acum. Si mai ales pentru ca suntem o televiziune de nisa. Si pentru ca cu aceste situaltii ne intalnim in fiecare zi, in fiecare moment si aceste tipuri de transmisiuni le realizam in fiecare zi si la fiecare ora.
Pentru acestea ne-a blamat CNA-ul ca nu o sa avem audienta si ca o sa privam jumatate de tzara de meci. Pentru aceasta cei 60% de romani care ne receptioneaza gratis in eter vor putea urmari nestingheriti meciul la tv, iar ceilalti pe cablu.  Pentru ca oricine care are o atena parabolica la tzara poate sa intre pe net sa ia frecventa Realitatea TV si sa receptioneze si sa dea si la tot satul. Pentru ca e gratis.

Realitatea TV poate fi receptionata in data de 06.04.2006 in intervalul orar 17:00-24:00 si de pe Satelitul Eutelsat W2, 16 grade Est, pe frecventa 12717,4 MHz, polaritate V, SR: 6665, FEC 3/4

Pe langa asta, oricine din Europa va putea urmari meciul gratis, cu sigla Realitatea TV, si celelalte televiziuni din Romania le vor putea inregistra fara sigla ( EutelSat ).

Pentru ca suntem prima televiziune de stiri din Romania

Pentru ca se intampla de la ora 20:30, iar eu voi fi acolo…. in regia de emisie de la Casa Presei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: