Stim ce mancati

Toata lumea pune acum poze pe Facebook despre ce bucate mananca ei. N-ai cum sa ii opresti, fiecare simte nevoia sa se laude, fiecare crede ca mancarea lor e mai buna decat a celorlalti. Dar stiti ca nu trebuie sa mancati tot, mai ales sa nu mancati mai mult decat puteti, ca sa nu auzim maine de voi la televizor.

d0be151a870e11e1a39b1231381b7ba1 7
Sigur vom auzi toate povestile cu accidente rutiere cauzate de alcool sau de numarul mare de interventii al ambulantei prin tara. In Bucuresti insa au fost putine solicitari la serviciul de ambulanta noaptea trecuta. Cum e si normal. Masa mare de paste va fi astazi, cand toata familia se aseaza la masa sau la gratarul de pe dealuri.

Am tras azi o tura prin cartier, ca sa respiram aer curat. Si m-a mirat aglomeratia de pe sosele judetene. Nu cumva era benzina prea scumpa? Sau ne permitem banii de benzina in detrimentul oricarei alte nevoi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: