Stirea pozitiva, stirea negativa

Stirea pozitiva e asta:

In ideea care ne arata ca presa e in continuare un mijloc bun de informatie, cei de la Evenimentul Zilei scriu o ancheta foarte buna in care demasca faptul ca TVR info e o televizune care se subventioneaza din fonduri obscure, care nu ofera nici un program de informare, dar face si angajari pe spranceana. Mai mult decat atat folosesc in articol o poza luata de pe zoso.ro, dar ii citeaza sursa.

Stirea negativa e asta:

Dupa ce ca presa e decimata, desteptii astia de ziaristi in loc sa gaseacsa solutii pentru revitalizarea presei vin si arunca cu mizerii unii intr-altii. In loc sa vina cu o solutie sau cu o propunere pentru TVR info astfel incat si cei de la Evenimentul Zilei sa aiba ocazia sa faca ceva jurnalism si sa scoata niste bani babani din banii publici, ei doar vin si demasca niste chestii din interior. De parca n-ar fi aflat pana acum ca banii care vin vin din bugetul public, ca de acolo se poate fura fara sa se afle si ca ei ar fi putut sa prinda din banii astia una doua chestii.

Dar asa sunt jurnalistii, cand n-ajung la struguri zic ca sunt acri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply