Stirile de la televizor pe mute

De un an de zile eu urmaresc stirile de la televizor pe mute. Si pentru ca am lucrat acolo, m-am obisnuit si sa fiu dependent de posturile de stiri.
Va zic eu, pentru curatirea voastra intelectuala si pentru a va pastra integritatea e mai bine sa urmariti stirile de la televizor fara sonor. E mult mai eficient sa nu ii auziti pe cei de la televizor.
Initial v-ati putea enerva. Apoi v-ati putea indoctrina sau ati putea fi influentati de ce vedeti si auziti acolo. Sau mai stii ce, ati putea sa aveti pareri gresite. Asa, fara sunet, vedeti doar titlurile. Si astea nu va pot aduce decat zambetul pe fata. Pentru ca de cele mai multe ori titlurile de la televizor sunt amuzante, scrise probabil special ca sa faca misto de stirea prezentata serios acolo. Si bineinteles, neauzind despre ce e vorba, puteti trage singuri concluziile si puteti sa va puneti astfel mintea la contributie.

Bine, asa va veti da seama care stiri sunt cu adevarat importante, dar si care stiri sunt puse acolo de umplutura sau ca sa creeze soc fara nici un efect. Si pe bune, nu va afecteaza cu nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply