Stiu tot ce faceti pe internet

cia stie tot ce faceti pe internet

Credeti ca ei n-au vazut filmul sau ca le este lene sa se duca pana la cinema sa vada filmul? Nu, se uita cine-l mai ia de pe net, poate asa mai gasesc una alta, stiu sa lege niste povesti si tzop se mai lauda cu lupta impotriva criminalitatii cibernetice.

Credeti voi ca vreun torrent romanesc nu doneaza de buna voie si nesilit de nimeni catre autoritatile statului datele utilizatorilor sai? Din contra. Li se spune clar, vreti sa va arestam pentru chestia asta si ailalta? Nu, atunci da-mi admin pe site, cine sunt utilizatorii, care fac ce? Cine e ala, de unde are net si asa il aresteaza pe ala din Iasi sau pe ala de vindea CD-uri piratate la Romana.

Update: A fost odata un serviciu din asta de torrente in .ro care avea in spate si un server de dc++. La un moment dat adminii lui au fost arestati si a iesit putina valva la ora aia. La cateva zile dupa serviciul de torrente a pornit iar, administrat de baietii destepti si de unul din adminii ramasi in libertate. Acum a fost oprit iar. Pentru ca asa trebuie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: