ȘTIU!

ȘTIU!

Vine acel moment în viața fiecăruia când backup-ul nu funcționează. De exemplu aici, când lipsește anul 2019 și jumătate din anul 2020.

Simplu. Ultimul backup funcțional este din 2018, decembrie. Aș putea pune și ceva texte de anul trecut, dar nu au diacritice – vechea problemă cu limba română și bazele de date. Dar cum aici vina aparține pe de-o parte Academiei Române, pe de altă parte, minunaților programatori români și a lui Microsoft.

Astfel încât, decât să citiți așa ceva:

ÃŽn schimb, restul lumii – România nu sunt atât de relevanÈ›i, deci nu contează prea mult.

Mai bine vă scutesc de acest chin. Dar asta nu înseamnă că ne oprim aici.

Mergem mai departe, împreună. Am atâtea proiecte noi care aveu nevoie de un imbold să pornească. Iar acum se pare că este momentul.

Nici piticu nu o să moară. Doar îl transform. Ceea ce cred și pentru voi că va fi mai bine. Dar nici nu o să îl las pe piticu fără mine pe internet. Domeniul va fi tot aici.

Pe scurt. Au crăpat niște harduri, niște backup, s-a pierdut o tonă de informație și o tonă de conținut online. Dar acum suntem înapoi pe net și mergem mai departe. Știm ce am făcut, dar știm si ce va trebui să facem mai deaprte.

Să ne vedem, să ne auzim, să ne citim cu bine. Stay safe. Piticu.ro continuă.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “ȘTIU!

  1. Nu lucrezi cu cine trebuie…..prb ta se rezolva in 30 de minute 😉 ma refer la diacritice….ca nu ai avut backup uri de 2 ani decat pe 2 harduri aia e prb ta 🙂

  2. Eu te ințeleg. Dar pana și back-up-ul bazei de date a fost afectat. Adica nu puteam să îi fac import cu ceva funcțional. Așa că las că nu am scris mult anul trecut. Mai mult anul ăsta. Dar acum facem altceva.

Leave a Reply